Născut în Germania, crescut în Franța, cu cetățenie americană dar origini românești, contele Tibor Kalnoky este unul dintre cei mai importanți ambasadori ai României, iar puțini îi știu adevărata poveste.
Am ajuns în Micloșoara, Covasna și am vorbit cu el, cu omul care, în ciuda modestiei, vorbește mai corect și mai frumos despre România decât oricine altcineva născut și crescut aici.

Povestea lui, este o lecție pentru noi toți, iar pasiunea sa și a familiei a ajuns în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Printre cei care-l susțin necondiționat se află și Prințul Charles, un alt ambasador, nerecunoscut încă oficial, dar care ne poartă în suflet mereu și care, cu responsabilitatea Coroanei pe umeri, și-a găsit liniștea exact în inima Transilvaniei, deși putea avea oricând, orice alt loc de pe pământ.

Vă las aici povestea, un proiect de suflet care sper să ajungă la cât mai mulți. Domeniul Kalnoky din Micloșoara este locul perfect în cele mai agitate perioade și nu numai: ISTORIE, IUBIRE, NATURĂ, PASIUNE, NOBILIME, MISTER… și lista poate continua.

https://www.transylvaniastories.com/…/tibor-kalnoky-povest…/

https://www.youtube.com/watch?v=PzXc8EnZN_s